ادعای نیویورک تایمز از بازآرایی هرم قدرت در ایران / علی لاریجانی در کانون تصمیم‌های امنیتی واکنش نشریه سپاه به ادعای پناه گرفتن «ایران» و «فرماندهان ایران» در زیر بیمارستان‌ها عارف: دولت مال مردم‌خور نیست/ امروز کسی نگاه توهین‌آمیز به بخش خصوصی ندارد پزشکیان: باید زخم‌های ایجاد شده را ترمیم کنیم/ در مقابل فشار‌ها سر خم نمی‌کنیم جزئیات لایحه تغییر ساعت رسمی کشور کشف محموله بزرگ سلاح جنگی در مرز + جزئیات عراقچی: فقط به زبان احترام پاسخ می‌دهیم/جنگ و تهدید محکوم به شکست است نماینده مجلس: سلاح‌های محرمانه‌ای آماده کرده‌ایم ابوترابی: هیچ دشمنی نباید به خاک ایران فکر کند کمیسیون اصل نود خطاب به رئیس جمهور؛ علت تعلل در واردات خودروهای دست دوم چیست؟ نتانیاهو: آمریکا با خلع سلاح حماس موافق است تکمیل اقدامات خصمانه اروپا علیه سپاه پاسداران مقام ایرانی: تصمیم تبادل سفیر میان تهران و قاهره اتخاذ شده است برگزاری محفل انس با قرآن کریم با حضور رهبر انقلاب اسلامی

رئیس جمهور: تلاش کنیم وحدت و انسجام را در کشور ایجاد کنیم

پزشکیان گفت: ما اگر کاری کنیم که مردم راضی شوند این نظام می‌ماند و ولایت حفظ می‌شود. با خدمت به مردم، آنان را جذب کنیم.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۶ - ۱۹ شهريور ۱۴۰۳ - 2024 September 09
کد خبر: ۲۵۶۷۹۶

به گزارش راهبرد معاصر، مسعود پزشکیان در دیدار با سربازان گمنام امام زمان که به مناسبت چهلمین سال تاسیس وزارت اطلاعات انجام شد، اظهار کرد: شما سربازان واقعی این انقلاب هستید، سربازانی که بدون ادعای نام و نان، گمنام برای کشور گام برمی‌دارید و تلاش می‌کنید.

 

وی افزود: ما اگر کاری کنیم که مردم راضی شوند، ولایت، جمهوری اسلامی و نظام را تثبیت می‌کنیم یا به آن خیانت می‌کنیم؟ کاری کنیم که مردم راضی شوند این نظام می‌ماند و ولایت حفظ می‌شود. با خدمت به مردم، آنان را جذب کنیم.

 

پزشکیان تاکید کرد: ما با کار کردن، خوبی کردن به مردم نشان دهیم نه با دستور دادن و امر و نهی کردن. گره از کار مردم باز کنیم تا بدانند اگر ما باشیم گره از کار آنان باز می‌کنیم. اگر ما باشیم مشکل آنان را بی‌منت حل می‌کنیم.

 

 رئیس‌جمهوری تأکید کرد: اگر خدمت کردیم می‌توانیم جذب کنیم و اگر کمک کردیم می‌توانیم مشکلی را حل کنیم. هیچ چیز گویاتر از رفتار ما نیست، پس تلاش کنیم وحدت و انسجام را در کشور ایجاد کنیم.

 

وی ادامه داد: قصد و باورمان ایجاد وحدت در کشور است. مصمم هستیم برویم و از کسانی که می‌توانند ما را به چشم‌انداز برسانند کمک بگیریم و از آنان خواهش کنیم که به ما کمک کنند نه اینکه دستور دهیم. کسانی که خلاق و توانمند هستند قرار نیست خودشان را به من عرضه کنند که می‌خواهد کار کند، من باید منت او را بکشم و از او کمک بگیرم.

 

وی با بیان اینکه مشکل مردم عمل و رفتار ماست، گفت: اگر توانستیم در عمل نشان دهیم که راه امامان ما کدام است، اعتقاد و باور مردم تقویت خواهد شد، اما اگر رانت‌خواری و گروه‌بازی کردیم، هر قدر هم حرف‌های خوب بزنیم مردم عمل ما را می‌بینند و به حرف‌های ما توجهی نخواهند کرد. اگر درست عمل نکردیم، هر قدر هم حدیث و آیه بخوانیم بی‌فایده است و با ایجاد ذهنیت ریاکاری نزد مردم، بیشتر به اعتقادات آنان ضربه خواهیم زد.

 

رئیس‌جمهور کارکنان و مدیران وزارت اطلاعات را سربازان گمنام و بی‌ادعای واقعی خواند و خاطرنشان کرد: نقش شما در تامین و ارتقای امنیت کشور بی‌بدیل است، لذا باید نتیجه زحمت شما حفظ سرمایه‌های مادی و معنوی و منابع انسانی کشور باشد. نباید نسبت به خروج نخبگان و سرمایه‌های مادی کشور بی‌تفاوت باشیم و باید ریشه‌های آن را شناسایی کرد و خشکاند.

 

پزشکیان در بخش دیگری از سخنانش با تاکید بر اینکه نمی‌توانیم انتظار داشته باشیم که نخبگان خودشان را به ما عرضه کنند، بلکه باید به دنبال شناسایی و جذب آنها باشیم، گفت: ما برای اجرای تکالیف سند چشم‌انداز نیاز به کمک نخبگان داریم، اما باید در نظر داشته باشیم که جذب این افراد با دستور ممکن نیست، بلکه باید محترمانه از آنان خواهش کنیم تا به یاری ما بیایند.

 

وی تاکید کرد که اگر چه پیاده کردن افراد از قطار انقلاب راحت است، اما سوار و همراه کردن آنها به هیچ وجه کار راحتی نیست، لذا باید مراقبت کنیم که نتیجه عمل ما به هیچ وجه باعث نشود که کسی بی‌جهت و ناروا از قطار انقلاب پیاده شود.

 

پیش از سخنان دکتر پزشکیان، وزیر اطلاعات در اظهاراتی ضمن تبریک فرارسیدن ایام ماه ربیع، گزارشی از تلاش‌ها و اقدامات سربازان گمنام امام زمان (عج) ارائه کرد.

 

در پایان این مراسم رئیس جمهور حکم وزارت اطلاعات دولت چهاردهم را تقدیم حجت‌الاسلام والمسلمین سید اسماعیل خطیب کرد و با حضور دکتر پزشکیان و وزیر اطلاعات از خانواده سه تن از شهدای وزارت اطلاعات تقدیر شد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار